tehnikonline.ro noutati Cea mai buna solutie in materie de colantari auto si nu numai, vine de la Carbonsystems.ro!

Cea mai buna solutie in materie de colantari auto si nu numai, vine de la Carbonsystems.ro!

Autoturismele sunt bunuri extrem de utile fara de care actitatile zilnice ar fi mult mai greu de indeplinit, insa pentru foarte multi soferi o masina reprezinta o adevarata pasiune si astfel de-a lungul timpului ii vor aduce diverse modificari astfel incat sa o personalizeze dupa bunul plac, in special din punct de vedere estetic si cu  atat mai mult daca este vorba despre o masina ceva mai veche.

Este de inteles faptul ca toate autoturismele atunci cand ating o anumita varsta dar si in functie de modul in care au fost intretinute, incep sa capete un aspect  nu tocmai atragator datorita zgarieturilor, indoitorulor, vopsea decolorata, rugina si asa mai departe, ceea ce va necestia remedieri daca este cazul, dupa care fie revopsire, fie colantare.

Metoda din urma, cea a aplicarii autocolantului, pare sa fie cea mai avantajoasa, in ultima perioada tot mai multi proprietari de autoturisme apeland la aceasta varianta.

Aplicarea autocolantului reprezinta o varianta mult mai simpla si mai accesibila din punctul de vedere al costurilor, fiind si foarte practica. Este mult mai usor de colantat un autoturism decat de vopsit, deoarece nu necesita o pregatire riguroasa a suprafetelor, ceea ce inseamna ca timpul de executare a unei astfel de operatiuni este foarte scurt. In plus, daca se doreste pe viitor inlocuirea sa fie datorita uzurii fie datorita culorii , la fel, totul va decurge foarte rapid. O vopsire poate sa dureze chiar si o saptamana, pe cand aplicarea integrala a autocolantului pe un autoturism, poate dura pana la cel mult o zi.

In cazul in care va numarati printre aceia care isi doresc sa imbunatateasca aspectul exterior al autoturismului, insa nu dispuneti de un buget foarte mare, atunci pentru dumneavoastra cea mai buna solutie o reprezinta colantarea, si un foarte mare avantaj al acestui procedeu, excluzand durata manoperei si costurile care sunt mult mai mici fata de o revopsire integrala, este legat si de faptul ca tabla va fi mult mai protejata impotriva ruginii foarte greu de controlat din momentul in care isi face aparitia.

In urma cu putin timp am reusit sa imi achizitionez propriul autoturism de care sunt extrem de multumit, iar ca orice pasionat de automobile, bineinteles ca deja am inceput o serie de modificari, printre care si schimbarea culorii. Pe langa simpla schimbare a culorii, am dorit o colantare totala si datorita faptului ca din punct de vedere estetic masina a suferit de-a lungul timpului, motiv pentru care am obtinut un pret de achizitie foarte avantajos, mult sub pretul real al pietei. Chiar si asa, necesita investitii din anumite puncte de vedere, dar pe care le fac cu cea mai mare placere datorita faptului ca majoritatea modificarilor sunt facute pe cont propriu.

Insa, revenind la aplicarea autocolantului, bugetul pentru modificarule ce urmau a fi aduse la masina nu a fost o problema, si astfel am avut posibilitatea de a alege inclusiv o vopsire completa, insa am optat totusi pentru o colantare datorita timpului foarte scurt de executie, cat si costurilor ceva mai reduse, iar in plus m-am gandit si la posibilitatea in care as dori o alta schimbare, situatie in care, totul va decurge iarasi extrem de rapid.

Echipa Carbonsystems.ro este cea care mi-a infrumusetat autoturismul, alegand o nuanta de gri inchis mat, masina inital fiind gri metalizat, culoare mult prea comuna pentru gustul meu. In plus, pe langa aplicari autocolant, cei de la Carbonsystems.ro se ocupa si cu montarea foliilor auto pentru faruri si stopuri, operatiune la care am apelat si eu dupa un polish riguros al acestora. Toate acestea va sunt puse la dispozitie la numai un simplu click distanta, pe https://www.carbonsystems.ro/montare-folie-auto-faruri-stopuri.

Am fost si inca sunt extem de multumit de ceea ce a iesit si ii recomand cu toata increderea, in special datorita faptului ca cheltuielile pentru operatiuni au fost cele mai mici, apeland initial la diverse alte firme dar care din punctul meu de vedere dispuneau de tarife destul de piperate avand in vedere faptul ca totusi este vorba despre o colantare si nu de vopsire. Dupa cum am precizat, bugetul nu reprezenta io problema, insa in acest fel am reusit sa aduc ulterior si ale modificari suplimentare, reusind sa duc la bun sfarsit tot ceea ce mi-am propus.

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca va invit sa-l accesati si cu siguranta aici veti gasi exact raspunsul cautat.  Colantarea masinii este o solutie rezonabila pentru bugetul unui proprietar de masina si reprezinta o alternativa foarte buna la vopsirea clasica. Indiferent de bugetul alocat, aceasta  este o metoda practica de protectie a vopselei si de decorare a masinii.

Personal sunt pentru aceasta practica datorita avantajelor multiple, iar pentru cei care doresc sa isi colanteze masina, recomandarea mea este sa apelati la echipa Carbonsystems.ro si cu siguranta nu veti regreta decizia luata. Nimic nu este acum mai simplu apeland la aceasta echipa de specialisti care vor schimba in totalitate aspectul exterior al oricarui autoturism.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *