tehnikonline.ro articole Echipati-va ferestrele VELUX cu accesoriile potrivite

Echipati-va ferestrele VELUX cu accesoriile potrivite



Ferestrele de mansarda VELUX aduc lumina naturala si aerul proaspat in casa ta, iar cu ajutorul rulourilor decorative si parasolare potrivite, poti beneficia de un climat interior optim. Achizitionand si instaland accesorii VELUX puteti controla lumina naturala si caldura din locuinta dvs. . Fie ca va doriti mai multa intimitate in dormitor, sau o lumina difuza in camera de zi, rulourile VELUX va vin in ajutor.

Rulourile decorative si parasolare VELUX sunt create pentru a se potrivi perfect ferestrelor de mansarda. VELUX pune la dispozitia clientilor sai cea mai vasta gama de rulouri, jaluzele, si rolete de pe piata, garantand potrivirea perfecta a acestora.  Aspectul elegant si performantele excelente sunt alte doua atuuri ale accesoriilor originale VELUX, atuuri care recomanda aceste produse atunci cand va doriti un confort sporit in mansarda.

Prin sistemul patentat Pick&Click montajul se realizeaza simplu si rapid, dispozitivele laterale de prindere fiind premontate pe ferestre. Indiferent de anul de fabricatie al ferestrei VELUX, puteti achizitiona o gama larga de accesorii care se vor potrivi perfect pe fereastra dumneavostra. Retineti faptul ca pentru a comanda rulouri, rolete, sau jaluzele VELUX este important sa cunosteti codul ferestrei.

Accesoriile VELUX pentru controlul luminii si caldurii ( rulouri, jaluzele, sau rolete ), sunt disponibile atat in varianta de operare manuala, cat si in varianta electrica. In cazul in care doriti sa achizitionati si sa instalati accesorii VELUX electrice, puteti opta pentru accesoriile conectate la o sursa de curent de 220 V, sau pentru accesorii electrice echipate cu celula fotovoltaica. In functie de necesitatile dvs., si de bugetul alocat, puteti opta pentru o gama larga de rulouri, rolete, sau jaluzele VELUX.

In afara de accesoriile pentru controlul luminii si caldurii, VELUX pune la dispozitia clientilor sa si o gama intreaga de accesorii pentru controlul ferestrelor: motoare electrice, motoare cu celula fotovoltaica, kit-uri de control climatic, senzori de climat interior, etc.

Kit-ul de control climatic VELUX Active KIX 300 este un sistem de control bazat pe senzori care actioneaza in mod automat, ferestrele si accesoriile electrice VELUX din mansarda. Folosind senzori de temperatura, umiditate, si CO2, kit-ul VELUX KIX 300 monitorizeaza in permanenta climatul interior din mansarda, si opereaza in consecinta ferestrele si accesoriile electrice VELUX.

Gama de accesorii cu care puteti echipa fereastra de mansarda cuprinde:

  • Rulouri electrice VELUX ( DML, DSL, SSS, MML, MSL, etc. )
  • Rolete electrice VELUX ( SSL, SML )
  • Motoare electrice VELUX ( KMG 100 ( K ), si KSX 100 ( K ).

Atunci cand doriti sa comandati accesorii VELUX, va sfatuim sa luati legatura cu un Distribuitor Autorizat VELUX ( sau cu un Montator Partener VELUX ), acesta putandu-va oferi asistenta de care aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii despre accesoriile VELUX puteti vizita magazinul online www.rav.com.ro, magazin dedicat exclusiv, ferestrelor de mansarda si accesoriilor originale VELUX.

In cazul in care sunteti din Bucuresti sau Ilfov, si doriti sa instalati ferestre sau accesorii VELUX, puteti apela la cei de la Rav Construct Company. Acestia ofera un pachet complet de servicii ( consultanta, vanzare, montaj ), in domeniul ferestrelor de mansarda si al accesoriilor originale VELUX.

Rav Construct Company, distribuitor autorizat VELUX, comercializeaza si livreaza in toata tara ferestre de mansarda si accesorii originale VELUX. Oferta de produse include: ferestre de mansarda VELUX cu doua sau cu trei foi de sticla, cu maner la partea superioara sau cu maner la partea inferioara, cu deschidere mediana sau cu dubla deschidere, cu actionare manuala sau cu telecomanda, impreuna cu o gama larga de accesorii pentru confort sporit ( rulouri VELUX impotriva luminii sau caldurii, rolete exterioare, plase impotriva insectelor, sisteme de actionare electrica etc.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *