tehnikonline.ro Uncategorized Astazi a avut loc „Milestone Technology Day Romania 2024”

Astazi a avut loc „Milestone Technology Day Romania 2024”

Bucuresti, 05 iunie 2024 – Evenimentul „Milestone Technology Day Romania 2024” a avut loc astazi, 5 iunie 2024, la hotelul Novotel Bucharest City Centre si a fost un prilej pentru echipa Milestone si pentru partenerii sai, lideri in domeniul tehnologiei, sa dezbata despre felul in care tehnologia video pe platforma deschisa de la Milestone poate ajuta companiile din diverse industrii sa isi eficientizeze operatiunile, sa isi protejeze activele critice sau sa imbunatateasca viteza de raspuns in situatii de urgenta.

In prim plan, la deschiderea evenimentului a fost puterea pe care o dau platforma deschisa Milestone XProtect si partenerii de tehnologie pentru implementarea solutiilor, apoi s-a trecut in revista istoria VMS a Milestone Systems, precum si activitatile de actualitate ale companiei in regiune.

„Astazi am avut in Romania cel mai important eveniment din regiune, „Milestone Technology Day Romania 2024”, cu un numar impresionant de participanti carora le multumim! Atat echipa noastra, cat si partenerii de tehnologie au prezentat potentialul imens al platformei deschise Milestone prin demonstratiile din cadrul standurilor.

Ne bucuram ca au fost alaturi de noi integratorii, dar si utilizatorii finali care isi doresc sa abordeze diferit provocarile reale ale afacerilor din diferite domenii. Depasim tot mai mult scenariile traditionale de securitate prin analizele video care ofera acum solutii optimizate, iar cu partenerii potriviti, aceste idei pot deveni realitate”, a declarat Borislava Kenarova, manager regional de vanzari pentru Europa de Est, CSI si Israel, Milestone Systems.

In cadrul celor 12 standuri, partenerii Milestone au prezentat cum platforma Milestone de gestionare video permite integrarea cu o varietate mare de echipamente, care permit crearea unor solutii pentru industrie. Platforma deschisa face posibila cresterea afacerilor si integrarea solutiilor lor, atat pentru securitate, cat si dincolo de scopurile de securitate, pentru evolutie si eficienta.

Christian Morana, de la Milestone Systems, a prezentat trendurile care redefinesc industria, unde valorificarea inteligentei artificiale devine tema principala a momentului. Aceasta prezentare a provocat dezbaterea „Always AI – Technology Trends That Will Re-shape the Industry”, moderata de Adrian Seceleanu. La dezbatere s-au alaturat Yugo Neumorni, ca reprezentant CIO Council Romania, Nikita Zhivago de la NVIDIA si Dan Bogdan, de la Dell EMC, analizand situatiile concrete ale noilor provocari aduse de IA in aceasta industrie. Una dintre temele de interes actual, dar cu importanta majora si in viitor, ramane securitatea cibernetica care a facut subiectul unei prezentari. Modul in care tehnologia modeleaza harta solutiilor Milestone a fost o alta tema abordata.

Evenimentul a fost de interes, atat pentru parteneri, cat si pentru integratori si utilizatori finali, reunind peste 100 de participanti din domenii precum: retail, medical, logistica, agricultura, transport s.a., precum si integratorii de solutii de securitate si IT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *