tehnikonline.ro comunicat de presa COMPUTEX 2024: „Racing Beyond Limits” – memorie DDR5, DDR5 CAMM2 și aplicațiile AI

COMPUTEX 2024: „Racing Beyond Limits” – memorie DDR5, DDR5 CAMM2 și aplicațiile AI

Performanță, viteză și durabilitate într-o dinamică inspirată din lumea curselor auto

București, România – 4 iunie 2024 – Kingston Technology Europe Co LLP, o companie afiliată la Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor și soluțiilor tehnologice de stocare de date, și-a anunțat astăzi revenirea la COMPUTEX 2024 cu standul „ Kingston: Racing Beyond Limits”, inspirat din lumea curselor de mașini. Kingston lansează o gamă diversificată de soluții tehnologice, precum memoria în ediție limitată Kingston FURY Renegade DDR5, noul standard de memorie CAMM2 și alte soluții de stocare. Pe lângă aceasta, o prezentare de PC-uri cu AI, care prezintă soluțiile Kingston de la baza unor mașini de curse autonome, reafirmând parcursul marcat prin inovații de referință.

Kevin Wu, vicepreședinte pentru vânzări/marketing și dezvoltarea afacerilor în regiunea APAC, a declarant:

„Impactul radical al inteligenței artificiale și aplicațiile sale versatile, care se extind de la învățarea automată, cloud și edge computing până la inteligența artificială generativă, a schimbat complet peisajul industriei și a determinat o aspirație comună de a debloca întregul său potențial. La COMPUTEX 2024, Kingston este mândră să prezinte o gamă de noi produse de memorii și SSD de înaltă performanță, cu o tematică de curse care subliniază modul în care produsele Kingston răspund cerințelor tot mai mari de capacitate și performanță. Kingston rămâne dedicată furnizării celor mai bune soluții din clasa sa, continuând să depășească limitele, conform sloganului “Race Beyond Limits”

Standul Kingston: Racing Beyond Limits

Standul „ Kingston: Racing Beyond Limits” integrează cele trei puncte forte ale produselor Kingston – performanță, viteză și durabilitate – într-un spațiu inspirat din lumea curselor auto, prezentând produse inedite în acțiune.

Campionii Kingston: Kingston își transformă cele 6 linii de produse într-o echipă de piloți de elită cu ajutorul inteligenței artificiale. Concentrându-se pe gaming, crearea de conținut, mediul de afaceri, stocare criptată și multe altele, fiecare pilot pune în evidență punctele forte distinctive și capacitățile diverse ale Kingston.

Seria campionilor Kingston
Lightning FURY FURY este pilotul puternic și încrezător care spulberă limitările, întruchipând memoriile DRAM și SSD-urile Kingston de performanță extremă pentru gameri, care asigură putere pentru a doborî recorduri cu viteze de overclocking și design agresiv. La COMPUTEX 2024, Kingston etalează memoria DDR5 Kingston FURY Renegade în ediție limitată, cu radiatoare inspirate din cursele auto și iluminare RGB.
Swift XS Caracterizând agilitatea unui pilot profesionist, SSD-urile externe Kingston oferă soluții de stocare extrem de compacte, cu viteze mari. Este introdusă o nouă variantă roșie pentru SSD-ul extern XS1000, care le permite creatorilor să stocheze la fel de multe date, însă oferă un design inspirat din cursele auto.
Creative

Canvas

Canvas reprezintă spiritul cardurilor de memorie Kingston Canvas SD și microSD de înaltă performanță, oferind viteze mari și capacități generoase care dau frâu liber creativității. Fiind o combinație puternică de viteză și stocare, această gamă le oferă creatorilor upgrade-uri de stocare pentru a capta acțiuni palpitante și a păstra momente epice, dând viață viziunilor lor.
Guardian

IronKey

IronKey este un pilot robust și experimentat, care acordă prioritate securității și protecției. Având rolul de apărare solidă, oferă siguranță datelor folosind criptare hardware certificată la cele mai înalte standarde. Diferitele sale setări de securitate le permit utilizatorilor să dețină controlul, fie că este vorba de o companie mare sau de o firmă mica.
Versatile DataTraveler Pilotul pentru toate tipurile de teren, DataTraveler, personifică gama de unități USB flexibile de la Kingston, care se adaptează la orice condiții. Disponibile în variante cu capacități și mărimi diferite, aceste unități USB practice oferă o stocare fiabilă pentru transferul de fișiere și conținut media oriunde.
Steadfast

Enterprise

Enterprise, pilotul consecvent și fiabil, reprezintă memoriile DRAM și SSD  enterprise, de care depind centrele de date. Bazându-se pe teste pe servere care îi confirmă reziliența și integritatea robustă a datelor, Enterprise asigură o performanță fără cusur pentru bazele de date și infrastructuri.
  • FURY Fast Lane: Reprezentând o experiență de circuit în practica reală, FURY Fast Lane dezlănțuie viteza turbo a gamei Kingston FURY. Memoriile DDR5 Kingston FURY Renegade în ediție limitată RGB și SSD-urile Renegade alimentează simulatorul de curse Cooler Master Dyn X Racing Simulator, oferind o senzație captivantă de viteză, în ton cu senzația pilotării pe un circuit. Așa cum mașinile de curse sunt reglate pentru performanțe maxime, Kingston FURY Impact DDR5 CAMM2(Compression Attached Memory Module) debutează cu un nou standard pentru modulele de memorie, oferind o dimensiune mai compactă, un consum mai mic de energie și o capacitate și viteză mai mari. Destinat laptopurilor de gaming și stațiilor de lucru mobile, noul standard îmbunătățește experiențele de calcul.
  • Alimentarea AI: La „pit stop” se face o revizie a mașinilor de curse și se folosesc datele colectate pentru îmbunătățirea performanțelor; inspirându-se din acest concept, Kingston a amenajat zona „Built to Last („Făcute să reziste”) pentru a-și demonstra aplicațiile din domeniul AI. Kingston invită echipa de curse Vulpes de la NYCU să își expună mașina de curse autonomă. Mașina utilizează un PC AI echipat cu soluții Kingston, AMD și ASUS. În interiorul PC-ului AI, memoria Kingston FURY Renegade DDR5 și SSD-ul PCIe 4.0 NVMe, care încă nu se află pe piață și are numele de cod Kenting Bay, alimentează toate etapele dezvoltării mașinii de curse: de la testarea inițială în medii simulate, procesarea și vizualizarea unor volume mari de date, până la efectuarea instantanee a reglajelor și obținerea unei performanțe optime pe teren. În plus, memoria pentru servere Kingston Server Premier DDR5 RDIMM și SSD-ul DC600M Enterprise, cu caracteristici de înaltă eficiență și latență redusă, adaptate pentru centrele de date, răspund cerințelor de capacitate de stocare și performanță pe care le impune procesarea AI. În timp ce inteligența artificială își menține rolul-cheie în dezvoltarea diverselor industrii, soluțiile de memorie și stocare Kingston continuă să facă posibilă și să accelereze implementarea tehnologiilor bazate pe AI. La fiecare pas, Kingston is with you.

Specificațiile noilor produse

DDR5 Kingston FURY Renegade, ediție limitată RGB

  • Designul ediției limitate: Memoria are un design elegant radiatorului, cu roșu și negru, inspirat de mașinile de curse, dispunând în exclusivitate și de un efect de iluminare RGB1.
  • Viteze: 8000 MT/s
  • Capacități: Seturi de 2, 48 GB (24 GB x2)
  • 19 efecte de iluminare RGB presetate și certificare Intel® XMP 3.0

DDR 5 Kingston FURY Impact (CAMM2)

  • Formă redusă, capacitate sporită: Modulul de memorie dual channel oferă o dimensiune mai compactă, un consum mai mic de energie și o capacitate și viteză mai mari, ideale pentru notebookuri, laptopuri de gaming și utilizatori de stații de lucru mobile.
  • Capacități: 32 GB

SSD extern XS1000

  • Opțiune de culoare nouă: O versiune nouă roșie, pentru a păstra cu stil momentele prețioase ale vieții.
  • Interfață: USB 3.2 generația 2
  • Viteză2:până la 1.050 MB/s la citire, 1.000 MB/s la scriere
  • Capacități3: 1 TB, 2 TB

SSD PCIe 4.0 NVMe Kenting Bay (nume de cod)

  • SSD în exclusivitate: SSD-ul inedit etalează performanțe NVMe PCIe Gen 4×4 NVMe într-un format compact M.2 2280.
  • Viteză4: Viteze de citire/scriere secvențială de până la 6.000/5.000 MB/s
  • Capacități3: 500 GB – 4 TB

1 Lumini personalizabile cu software-ul Kingston FURY CTRL sau cu software-ul de comandă RGB al plăcii de bază. Posibilitatea personalizării RGB prin intermediul unui software terț poate varia.

2 Pe baza testelor interne. Viteza poate varia în funcție de hardware-ul, software-ul și utilizarea gazdei. Pentru viteze optime este necesar un dispozitiv gazdă USB 3.2 Gen 2.

3 O parte din capacitatea menționată pe un dispozitiv de stocare flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și, prin urmare, nu este disponibilă pentru stocarea datelor. Prin urmare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea menționată pe produse. Pentru mai multe informații, a se vedea Ghidul de memorie flash Kingston.

4 Pe baza performanțelor cu setările standard, utilizând o placă de bază PCIe 4.0. Viteza poate varia în funcție de hardware-ul, software-ul și utilizarea gazdei.

Pentru mai multe informații, accesați kingston.com.

Kingston este prezent pe:

YouTube    Instagram

Facebook   LinkedIn

Twitter    Kingston îți este alături

Despre Kingston Technology Europe Co LLP

Kingston Technology Europe Co LLP și Kingston Technology Company, Inc. fac parte din același grup corporativ („Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie din lume. De la big data, laptopuri și PC-uri la dispozitive bazate pe internetul obiectelor, cum ar fi tehnologia inteligentă și cea purtabilă, și la procesele de proiectare și producție pe bază de contract, Kingston contribuie la furnizarea soluțiilor utilizate pentru viață, muncă și distracție. Cei mai mari producători de PC-uri și cele mai mari companii de cloud-hosting din lume se bazează pe Kingston pentru nevoile lor de producție, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia pe care întreaga lume o folosește zi de zi. Ne străduim să privim dincolo de produsele noastre pentru a vedea imaginea de ansamblu, a satisface nevoile clienților noștri și a oferi soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre modul în care Kingston îți este alături, accesează Kingston.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *