tehnikonline.ro comunicat de presa Perfecte pentru productivitate și divertisment: noile monitoare 4K la un preț accesibil de la AOC

Perfecte pentru productivitate și divertisment: noile monitoare 4K la un preț accesibil de la AOC

București, 18 iunie 2024 – AOC lansează două noi monitoare UHD (ultra-high definition) concepute pentru utilizatorii de acasă și de la birou: AOC U27B3A și U27B3AF cu diagonale de 27″ (68,6 cm). Aceste monitoare oferă o claritate excepțională și culori vii, fiind perfecte pentru o gamă largă de sarcini zilnice, de la gestionarea tabelelor de calcul și navigarea pe internet, până la editarea fotografiilor și consumul oricărui tip de multimedia. Cu o densitate impresionantă a pixelilor de 163 de pixeli pe inch (PPI), U27B3A și U27B3AF oferă imagini clare și detaliate, rezultând într-o experiență de utilizare mai bună.

Caracteristici principale ale U27B3A și U27B3AF

  • Panou IPS de 27″ cu rezoluție UHD (3840×2160) și rată de reîmprospătare de 60 Hz, densitate a pixelilor de 163 PPI și culori vii și precise datorită adâncimii de culoare pe 10 biți.
  • Compatibil HDR10 pentru o experiență de vizionare mai dinamică și mai realistă.
  • Tehnologia Adaptive-Sync asigură imagini fluide și fără efecte de tipul tearing.
  • Timp de răspuns rapid de până la 4 ms GtG pentru imagini clare.
  • Difuzoare încorporate de 2 x 2 W.
  • Mod LowBlue și tehnologie Flicker-Free pentru un confort de vizionare sporit.

Claritate și detalii de neegalat

Cu o rezoluție de 3840×2160 pe un ecran de 27″, monitoarele oferă o densitate a pixelilor de 163 PPI, asigurând o afișare detaliată și clară a fiecărei imagini și a fiecărui text. Aceste monitoare sunt potrivite și pentru sarcini precum editarea fotografiilor, designul grafic și chiar citirea de texte mici în documente sau foi de calcul. Dimensiunea sa comună de 27″ îi permite să fie integrat într-o varietate de configurații. Tehnologia panoului IPS asigură unghiuri largi de vizualizare și o reproducere precisă a culorilor, contribuind astfel la un flux de lucru mai facil dar și pentru vizualizarea simultană a conținutului de către mai multe persoane.

Confort sporit și flexibilitate

Pentru utilizatorii care solicită o ergonomie mai bună, modelul U27B3AF dispune de un suport reglabil pe înălțime (HAS) cu o cursă de 110 mm. Ambele modele încorporează modul LowBlue și tehnologia Flicker-Free pentru a reduce oboseala ochilor în timpul perioadelor prelungite de utilizare, asigurându-se că utilizatorii pot lucra sau se pot bucura de divertisment ore în șir.

Accesibilitate cu U27B3A

AOC acordă atenție sporită nevoilor utilizatorilor, motiv pentru care modelul U27B3A este prevăzut cu un suport simplu care susține monitorul într-o poziție stabilă și sigură, menținând în același timp un preț atractiv. Astfel, U27B3A este o alegere excelentă pentru utilizatorii de acasă și de la birou cu buget limitat, dar care doresc să beneficieze de avantajele unui ecran UHD de înaltă calitate. U27B3A oferă, de asemenea, o opțiune de montare VESA (100×100 mm), la fel ca U27B3AF, astfel încât utilizatorii pot monta ecranul pe un braț de monitor dedicat.

Extinderea seriei B3

U27B3A și U27B3AF se alătură seriei AOC B3 care include deja o gamă de modele de 24″ și 27″ cu rezoluție QHD și Full HD. Monitorul recent lansat AOC Q27B3CF2, un monitor QHD de 27″ cu conectivitate USB-C și o rată de reîmprospătare de 100 Hz, se adresează utilizatorilor care au nevoie de o rezoluție mai mare și de funcții avansate. Odată cu adăugarea modelelor U27B3A și U27B3AF, AOC continuă să își extindă oferta pentru a răspunde diverse cerințe ale utilizatorilor de acasă și de birou.

Preț și disponibilitate

AOC U27B3A și AOC U27B3AF vor fi disponibile începând cu finalul lunii iunie la prețurile recomandate de 1238 lei, respectiv 1287 lei.

Despre AOC

Fondat în 1967, AOC este un brand lider la nivel mondial de monitoare și accesorii IT și o subsidiară a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de LCD-uri din lume. Portofoliul cuprinzător de produse AOC oferă soluții inovatoare, ergonomice, ecologice și elegante, atât pentru aplicații profesionale, cât și personale.

Sub-brand-ul AOC, AGON by AOC, oferă unul dintre cele mai puternice portofolii de monitoare de gaming de înaltă performanță din lume și un ecosistem complet de accesorii de joc grupate în trei categorii: AOC GAMING pentru jucătorii de casual, AGON pentru jucătorii competitivi și AGON PRO pentru entuziaști și jucătorii profesioniști de esports. Din 2020, AGON by AOC este una dintre cele mai importante brand-uri de monitoare de gaming și o alegere de top pentru jucătorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați site-ul oficial AGON by AOC sau să urmăriți AGON by AOC pe Facebook, X sau Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *