tehnikonline.ro Uncategorized Vei avea nevoie de mai mult decât o consolă pentru a te juca din mers

Vei avea nevoie de mai mult decât o consolă pentru a te juca din mers

Jucătorii din întreaga lume au făcut o pasiune pentru jocurile pe mobil. Foarte multe persoane nu-și pot imagina o vacanță fără consola lor Nintendo Switch, pe care o apreciază datorită formatului său hibrid. Alte dispozitive, cum ar fi Steam Deck sau SUS Legion Go, le oferă jucătorilor capacitatea de a accesa de oriunde întreaga lor bibliotecă de jocuri de pe PC. Ca urmare a dezvoltării semnificative a telefoanelor mobile, foarte multe titluri noi sunt lansate și pe această platformă. Pentru jucători nu contează dacă joacă în casă sau afară. Singurul lucru important pentru ei este să aibă acces la bibliotecă fără a fi necesar să șteargă sau să descarce unele dintre titlurile lor preferate. Cardurile de memorie rapide care oferă mult spațiu de stocare pot fi utile în această situație.

Spațiul pe disc oferit de consolele mobile este foarte mic pentru ca jucătorii să poată accesa oricând toate jocurile lor preferate. Versiunea deluxe a Steam Deck oferă mai puțin de jumătate de terabyte (versiunea OLED oferă un spațiu de stocare de până la 1 TB), în timp ce Nintendo Switch oferă doar 32 GB. Cel mai mare avantaj al memoriei interne este viteza. Chiar și producătorii sfătuiesc utilizatorii să instaleze pe aceasta jocurile care necesită cele mai multe resurse. Totuși, aceasta va stoca doar câteva titluri. Îți recomandăm să investești într-un card de memorie suplimentar.

Una dintre cele mai bune alegeri pentru gaming este cardul microSD Samsung Pro Ultimate. Oferă viteze de citire care pot ajunge până la 200 MB/s și este disponibil în diferite variante, cu diferite opțiuni pentru spațiul de stocare. Oricine poate găsi un astfel de card care să corespundă nevoilor sale. În cazul în care cauți un card destinat jocurilor, îți recomandăm să alegi unul cu un spațiu de stocare de 512 GB ce pot fi folosiți pentru jocuri și alte fișiere.

Chiar dacă vitezele de citire ale cardurilor de memorie moderne garantează o durată scurtă a ecranelor de încărcare, este important să reținem că acest producător coreean a anunțat anul acesta două modele noi: Samsung microSD Express. Acestea vor oferi viteze de citire care pot ajunge până la 800 MB/s. Sunt mai rapide decât orice SSD-uri SATA, care pot ajunge doar până la 560 MB/s. Asta înseamnă de patru ori mai mult decât cardurile UHS-1 tradiționale, care pot atinge viteze doar de până la 200 MB/s.

Cardurile Samsung reprezintă o alegere excelentă pentru persoanele cărora le place să joace pe tabletă sau pe telefonul mobil jocuri care ocupă mult spațiu. Adesea, aceste dispozitive trebuie să facă față celor mai extreme condiții. Majoritatea utilizatorilor și-au scăpat pe jos dispozitivele sau au vărsat apă pe ele cel puțin o dată. Toate cardurile menționate mai sus sunt rezistente la șocuri și la apă. Dacă dorești să reduci sarcinile memoriei interne, acestea reprezintă cea mai bună soluție. Trebuie doar să instalezi jocurile pe acestea, ca să nu te deranjeze atunci când creezi amintiri, făcând fotografii sau realizând clipuri video.

Înainte de a pleca, nu uita să-ți pregătești biblioteca mobilă, atât pe telefon, cât și pe consolă. Astfel, vei putea juca titlurile preferate chiar dacă pierzi conexiunea la internet. Vei putea să te relaxezi și să vizitezi locuri noi atât în lumea reală, cât și în cea virtuală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *