tehnikonline.ro noutati Pietre semiprețioase care au influențe pozitive în viața ta  

Pietre semiprețioase care au influențe pozitive în viața ta  



Pietrele semiprețioase nu sunt de clasa a doua. Aceste pietre orbitoare pe care le poți găsi în magazine pietre semiprețioase, se laudă cu o gamă de proprietăți care sunt pur și simplu încântătoare. Fie că ești în căutarea unei piese de excepție sau a uneia mai simple, pietrele semiprețioase autentice adaugă mai mult decât o simplă notă de eleganță oricărui look.

În comparație cu pietrele prețioase mai scumpe, cele semiprețioase sunt în general mai ușor de obținut și sunt disponibile într-o gamă mare de game de preț. Deși majoritatea sunt mai accesibile decât diamantele, rubinele, smaraldele sau safirele, unele pietre semiprețioase pot fi mai valoroase pe carat. Pe acestea le poti gasi chiar in cadrul unor magazine dedicate de pietre semipretiase, la preturi destul de accesibile.

Ce poți găsi în magazine pietre semiprețioase?

Alexandrit

Una dintre cele mai rare și mai scumpe pietre semiprețioase, alexandritul, care aparține familiei crisoberilului, este cunoscută pentru capacitatea sa remarcabilă de a-și schimba culoarea în funcție de sursa de lumină. Verde dintr-un unghi, violet intens din altul și roșu sub lumină incandescentă. Astfel, nu se poate decât să te minunezi de măreția ei.

Lapis Lazuli

Adâncimile azurii ale Lapis Lazuli sunt cu adevărat fascinante. Această piatră semiprețioasă este o combinație de diverse minerale și este compusă în principal din lazurit, cu urme de calcit, sodalit și pirit pentru un plus de strălucire. Se crede că Lapis Lazuli ne deschide și ne activează chakra gâtului. Este o alegere excelentă pentru exprimarea creativă și comunicare.

Agat

Agatul este un exemplu de piatră semiprețioasă care vine într-o varietate de culori și modele. Acest tip de cuarț prezintă vârtejuri, cercuri și benzi complicate, deoarece se formează în cavitățile din rocile sedimentare. Indiferent ce paletă de culori preferi, cu siguranță vei găsi un agat care se potrivește personalității tale. În ciuda paletei sale de culori vibrante, Agatul funcționează cel mai bine ca o forță de stabilizare, îți activează energiile și te ajută să rămâi în momentul prezent.

Acvamarin

Dacă iubești marea, atunci acvamarinul este piatra semiprețioasă care te va duce în adâncul mării. Această varietate de beril este cunoscută pentru tonurile sale calme de albastru și turcoaz, care pot varia de la pastel deschis până la cel adânc. Se spune că energia calmă pe care o are piatra de acvamarin îndepărtează frica de necunoscut și te conduce către noi posibilități.

Peridot

Peridotul se caracterizează prin culoarea sa distinctivă verde măslină. Această varietate de olivină poate varia de la un galben-verde deschis la un verde măslină închis, cu cele mai valoroase nuanțe între ele. Colecţionarii apreciază peridotul pentru energia sa calmantă, liniștitoare care te ajută să fii puternic. Este, de asemenea, piatra semiprețioasă perfectă pentru a invita abundența și energiile pozitive în viața ta.

Cuarț trandafir

Cuarțul trandafir este una dintre cele mai populare pietre semiprețioase, datorită culorii trandafirii și a energiei calmante. Această varietate de cuarț își capătă culoarea roz din urmele de mangan, titan și fier – substanțe chimice care afectează capacitatea cristalului de a lua o nuanță roșiatică. Se crede că energia blândă a cuarțului trandafir poate deschide inima și poate vindeca rănile emoționale.

Toată lumea visează la pietre prețioase, dar pietrele semiprețioase sunt la fel de frumoase și puternice, și de obicei mai accesibile în magazine pietre semiprețioase specifice. Indiferent de ceea ce alegi, toate aceste pietre semiprețioase sunt adevărați catalizatori pentru frumusețe, energie și bunăstare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *