tehnikonline.ro comunicat de presa Motorola lansează noul ThinkPhone25 – un dispozitiv dedicat zonei de business

Motorola lansează noul ThinkPhone25 – un dispozitiv dedicat zonei de business

Motorola anunță lansarea noului ThinkPhone25, un telefon ideal pentru mediul de business, care combină expertiza Lenovo în construirea dispozitivelor de încredere cu inovația avansată de la Motorola. Echipat cu funcții de securitate de ultimă generație și software ce funcționează perfect cu laptopurile Lenovo ThinkPad, acest telefon a fost creat pentru utilizatorii care au nevoie de fiabilitate hardware, fără a face compromisuri în privința eficienței și funcționalității.

ThinkPhone25 de la Motorola va fi disponibil în România începând cu luna noiembrie.

Telefonul ThinkPhone25 vine cu cinci actualizări Android® OS garantate și Security Maintenance Releases până în 2029, astfel încât clienții vor avea acces pe termen lung, atât la cele mai recente inovații Android, cât și la viitoarele inovații bazate pe  inteligență artificială de la Motorola. De asemenea, acesta integrează tehnologia ThinkShield, un pachet de caracteristici de securitate bazate pe hardware și inteligență artificială, care protejează datele împoriva tentativelor de malware, phishing sau altor amenințări de securitate cibernetică. ThinkPhone25 dispune și de Moto Secure, care este alimentat de moto ai și are rolul de a proteja confidențialitatea utilizatorilor. Funcțiile Malware Detection și Phishing Detection identifică automat amenințările și avertizează utilizatorii cu privire la site-urile suspecte, pentru a ajuta la protejarea datelor sensibile. Printre alte funcții de securitate se numără protecția rețelei, securitatea Wi-Fi , sau securitatea ecranului de blocare.

ThinkPhone25 nu se remarcă doar prin software, ci și prin designul care îmbină aspectul estetic și funcționalitatea pentru a crea un dispozitiv care este elegant și rezistent. ThinkPhone25 este certificat conform standardului MIL-STD 810H1, ceea ce înseamnă că a trecut cu succes prin 14 teste riguroase pentru a îndeplini cerințele de durabilitate militară. Echipat cu sticlă ultra-rezistentă Corning® Gorilla® Glass 7i și fibră de aramidă mai puternică decât oțelul2, utilizatorii nu trebuie să se îngrijoreze în privința căzăturilor sau zgârieturilor atunci când telefonul este aruncat în geantă. Toată această protecție este oferită într-un design uimitor, cu finisaje premium și varianta de culoare Carbon Black care emană eleganță. În plus, certificarea IP683 oferă protecție împotriva prafului, murdăriei și nisipului, asigurând totodată rezistența telefonului la scufundări în apă dulce până la o adâncime de 1,5 metri pentru maximum 30 de minute. Indiferent dacă utilizatorii își desfășoară activitatea în Maroc sau Elveția, ThinkPhone25 oferă acestora liniștea de care au mare nevoie, chiar și în condiții meteorologice extreme, rezistând la temperaturi de la -30ºC la 60°C și umiditate de până la 95%.

ThinkPhone25 ajută utilizatorii să își îmbunătățească productivitatea și să profite de întregul ecosistem de dispozitive Lenovo ThinkPad cu Smart Connect4. Conectivitatea perfectă între dispozitive permite navigarea fără efort între ThinkPhone25, o tabletă și un PC cu Windows prin folosirea unei tastaturi și a unui mouse. Astfel, este posibilă copierea unei imagini sau a unui text de pe telefon și lipirea lui pe laptop sau glisarea de pe un dispozitiv pe altul. Mai mult, Smart Connect le permite utilizatorilor să folosească camera telefonului pe post de cameră web de înaltă rezoluție, să gestioneze notificările și să partajeze o conexiune Hotspot 5G între dispozitive. Toate acestea fac din ThinkPhone25 un instrument ideal pentru cei care lucrează în mișcare.

În plus, ecranul compact Super HD pOLED de 6,36” oferă utilizatorilor o rezoluție cu 13% mai mare decât versiunea anterioară ThinkPhone. Apelurile video, prezentările și imaginile sunt mai bogate în culori și mai dinamice, astfel încât organizațiile care se bazează pe imagini pentru colaborare, cum ar fi companiile de marketing sau editoriale, se pot baza pe acuratețea ecranului.

Utilizatorii pot uita de stresul bateriei descărcate atunci când sunt în călătorii de afaceri sau la birou. Bateria puternică a telefonului ThinkPhone25 are o autonomie de până la 34 de ore6, iar încărcătorul TurboPower™ de 68W oferă încărcare pentru o zi întreagă, în doar 11 minute6,7. Designul compact și universal al încărcătorului USB-C® permite chiar și încărcarea completă a unui laptop, astfel încât utilizatorii pot transporta mai puține atunci când călătoresc pentru job sau relaxare.

Cu un procesor puternic MediaTek Dimensity 7300 și 256 GB de spațiu de stocare încorporat5, ThinkPhone25 are spațiu pentru toate aplicațiile și fișierele necesare pentru un dispozitiv de lucru. De asemenea, eSIM facilitează schimbarea operatorului atunci când utilizatorii călătoresc în străinătate, iar conectivitatea Wi-Fi 6Ghz le permite să încarce fișiere mari și să participe la apeluri video fără întreruperi.

În plus, ThinkPhone25 vine disponibil cu un pachet de suport pentru ediția business, care include trei ani de garanție, Clean OS, Zero Touch Management, un an de Moto Devices Manager, un an de Software Control și Certificare de Compensare CO28.

Disclaimer legal

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și pot fi supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate acestea pot suferi modificări fără notificare prealabilă. MOTOROLA, logo-ul M, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. LENOVO, THINKPHONE și THINKSHIELD sunt mărci comerciale ale Lenovo. Corning și Gorilla sunt mărci comerciale înregistrate ale Corning Incorporated. Android este o marcă comercială a Google, LLC. Wi-Fi este o marcă comercială a Wi-Fi Alliance. USB Type-C® și USB-C® sunt mărci comerciale înregistrate ale USB Implementers Forum. Toate celelalte mărci comerciale aparțin proprietarilor lor respectivi. ©2024 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate

1 Acest dispozitiv a trecut testarea conform standardului MIL-STD-810H al Departamentului de Apărare al SUA, care stabilește o metodologie de testare a produselor împotriva stresului ambiental în condiții controlate de laborator. O astfel de testare nu garantează performanțe viitoare în aceleași condiții de testare. ThinkPhone25 a fost testat conform # categorii și ## proceduri MIL-STD-810H pentru a-i demonstra durabilitatea. Abuzul, precum cel din testarea MIL-STD 810H, nu este acoperit de garanția standard Motorola.

2 Performanța sticlei Gorilla® Glass 7i se bazează pe teste de laborator în condiții controlate. Performanța reală poate varia în funcție de utilizare, condițiile de mediu și alți factori. Deși Gorilla® Glass 7i este concepută pentru a îmbunătăți durabilitatea și pentru a oferi rezistență sporită la căderi și zgârieturi comparativ cu alte tipuri de sticlă pe bază de aluminosilicat de litiu, aceasta nu este indestructibilă și poate suferi daune în anumite condiții. Utilizatorii trebuie să fie precauți și să evite expunerea inutilă a dispozitivelor la riscuri.

3 Rezistența la apă, stropi și praf a fost testată conform standardelor IP68 în condiții controlate de laborator. Rezistă la scufundări de până la 1,5 metri de apă dulce timp de până la 30 de minute. Expunerea la condiții care depășesc această clasificare nu este acoperită de garanție. Rezistența va scădea ca rezultat al uzurii normale. Nu este conceput să funcționeze atunci când este scufundat în apă. Nu expuneți telefonul la apă presurizată sau la lichide altele decât apa dulce. Nu încercați să încărcați un telefon umed. Proiectat pentru a oferi protecție împotriva pătrunderii obiectelor străine solide cu o dimensiune mai mare de 1 milimetru. Nu este impermeabil sau rezistent la praf.

4 Smart Connect este disponibil pe smartphone-uri și tablete selectate și pe Windows 10 și 11. Vizitați pagina de întrebări frecvente pentru o listă completă de compatibilități de dispozitive și software. Este necesară descărcarea aplicației pentru PC. PC-ul și dispozitivul mobil care se conectează wireless trebuie să împartă același punct de acces Wi-Fi (AP) sau trebuie să fie conectate printr-un cablu USB-C.

5 Spațiul de stocare disponibil pentru utilizator este mai mic din cauza mai multor factori, inclusiv a sistemului de operare, software-ului și funcțiilor care utilizează o parte din această capacitate; poate varia în funcție de actualizările software-ului.

6 Toate estimările de viață ale bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizarea medie testată într-un profil de utilizare mixt (care include atât timpul de utilizare cât și cel de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei poate varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.

7 Necesită încărcătorul Motorola TurboPower™ de 68W; vândut separat. Viteza maximă de încărcare TurboPower de 68W este pe dispozitiv; încărcătoarele de putere mai mare nu vor crește capacitatea maximă de încărcare. Utilizatorii moderați pot obține până la 12 ore de viață a bateriei în 11 minute de încărcare. Bateria trebuie să fie semnificativ descărcată; funcția de impuls de încărcare trebuie să fie activată; viteza de încărcare scade pe măsură ce încărcarea progresează.

8 Serviciile Lenovo CO2 Offset estimează emisiile de CO2 pe durata medie de viață a dispozitivului, de la fabricație la utilizarea zilnică și până la sfârșitul ciclului de viață, și oferă opțiunea de a compensa aceste emisii prin achiziționarea de credite pentru a susține proiecte verificate CDM, Gold Standard®, Climate Action Reserve și proiecte de acțiune climatică ale Națiunilor Unite, destinate reducerii emisiilor de CO2 în atmosferă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *